Ik doe mee met Giels talentenjacht. Help je me om verder te komen?

Ik doe mee met Giels talentenjacht. Help je me om verder te komen?

Als je me weleens live ziet dan ken je dit nummer misschien al. Maar wat er nieuws aan is, is dat ik het heb ingezonden voor de talentenjacht ‘van slaapkamer tot stadion’ van . Het is voor mij een mooie gelegenheid omdat je de liedjes die ik schrijf niet zo snel op de radio zult horen. Maar op de slaapkamer mag het zo klein, kwetsbaar en eerlijk zijn als je wilt. Geen opsmuk en, als ik verder kom, wat coaching over hoe ik YouTube kan gebruiken om meer mensen te bereiken. Klinkt top 🙂

Ik zou het heel tof vinden als je me wilt helpen:
– Kijk het filmpje (tot het eind want er wordt ook gelet op viewtime)
– Deel het met zoveel mogelijk mensen waarvan je denkt ze dat kunnen waarderen
– Laat een berichtje en een duimpje omhoog achter op YouTube
– Alles al gedaan? Lather, rinse, repeat 😉

De jury let op hoe vaak het filmpje bekeken wordt, hoe lang mensen blijven kijken, en op de likes en opmerkingen eronder. Oh en als ik verder kom komen er dus meer van dit soort verzoeken 😉 . Wees gewaarschuwd